Despre Skyla Corp.

Skyla – analizoare de ultimă generație pentru practica veterinară.

Provenit din latinescul “scilla”, ce însemnă “frumusețe de primăvară și ospitalitate caldă”, cuvântul Skyla simbolizează de fapt esența mărcii.
Produsele Skyla oferă noi oportunități în știința medicală veterinară, iar prin angajamentul față de excelență și inovație, Skyla Corp. își propune să fie un lider în domeniul său de activitate.
Skyla este parte componentă a LiteOn Technology Corp., lider in soluții informatice, industria auto și electronică de larg consum. Bazat pe experiența și expertiza companiei-mamă, Skyla, prin echipa proprie de cercetare și dezvoltare își propune să devină o companie pionieră în industria medicală. Având focusul pe nevoile pieței și experiența unei utilizări prietenoase, Skyla aspiră la poziția de lider pe piața veterinară.
Prin dezvoltarea de noi produse și noi parametri de testare, Skyla reușește să depășească așteptările pieței. Cu o abordare orientată către client, Skyla Corp. se angajează să ofere soluții personalizate și suport de înaltă calitate clienților săi, contribuind la succesul lor pe termen lung și la dezvoltarea durabilă a afacerilor.
În primul rând, viziunea Skyla este de a fi în vârful schimbării modului de furnizare al asistenței medicale veterinare.

In 2020 Skyla a lansat noul analizator multifuncțional de biochimie, electroliți, endocrinologie și imunologie Skyla Solution, analizator cu ajutorul căruia puteți acoperi plaja parametrilor necesari practicii de laborator a clinicii Dvs. De asemenea, în anul 2023 a lansat analizorul de hematologie 5 Diff și reticulocite, Skyla SH50.

În România reprezentatul national autorizat al Skyla Corp. începând cu 2017 este Medvet Diagnostic.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina producatorului.

Despre Skyla Corp.