Despre Medvet Diagnostic

Medvet Diagnostic – dedicat laboratoarelor veterinare din 2017

Suntem o companie cu capital privat, 100% românesc, înființată în 2016 de medicii veterinari Elena și Mihai Dumitrescu.
Cu un portofoliu în continuă diversificare, oferim soluții de calitate pentru diagnosticul veterinar. Specialiștii Medvet Diagnostic, medici veterinari și ingineri, oferă consultanță și suport tehnic pentru cabinetele și clinicile veterinare. Astfel, cei ce își doresc înființarea sau dezvoltarea laboratorului propriu de diagnostic au suportul nostru total.

Ne dorim să activăm la cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor; astfel am devenit certificați cu Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015 și deținem un depozit veterinar autorizat Sanitar Veterinar în județul Ilfov.

Medvet Diagnostic

Soluțiile de laborator veterinar propuse de societatea noastră sunt complete și beneficiază de intreg suportul necesar unei bune funcționări.

Specialiștii noștri oferă consiliere gratuită pentru identificarea echipamentelor potrivite nevoilor specifice fiecărui laborator veterinar. Astfel, punem la dispoziție infrastructura Medvet Diagnostic pentru asigurarea serviciilor de livrare, instalare, instruire, service, garanție și postgaranție.

Produsele și soluțiile de diagnostic propuse de noi sunt rezultatul, în primul rând, al unei analize atente a producătorilor de echipamente din întreaga lume.

În portofoliul nostru găsiți echipamente pentru analize biochimice, hematologice, imunologice, determinarea electroliților și gazelor sanguine, dar și a parametrilor urinari. Toate echipamentele sunt certificate pentru uz veterinar. Acestea beneficiază de intervale de referință specifice speciilor analizate. Nu în ultimul rând, analizoarele beneficiază de protocoale facile de lucru si întreținere.

Cu o politica flexibila de achiziție și oferte financiare adaptate fiecărui client, Medvet Diagnostic reușeste să devină un partener de lunga durată, nu doar un furnizor de echipamente. Programele noastre de compensare gratuită a rotoarelor nevalidate, garanția de până la 5 ani a echipamentelor și service-ul proactiv au contribuit prin urmare la consolidarea colaborării cu clienții noștri.

Medvet Diagnostic prin activitatea sa este într-o continuă de căutare de produse noi și inovatoare de diagnostic veterinar. Astfel, dorim să oferim cabinetelor și clinicilor veterinare din România mijloacele de a beneficia de echipamente de diagnostic veterinar de ultima generație și de înaltă calitate.

Societatea noastră este reprezentant național autorizat Skyla încă din 2017.